opc_loader
Merken

 

 

Informatie over betalen

                IDEAL
 

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat.

Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten, u betaald dus alleen de bezorgkosten van uw bestelling.

 

Betalen via iDEAL - Telebankieren

 

 
 
               

                
REMBOURS

Rembours

 

Wij laten onze goederen door TPG Post verzenden, en u kan dus ook kiezen voor Rembours. U kunt uw bestelling contant betalen of pinnen met uw bankpas. Indien u niet thuis bent kunt u met het door de postbode achtergelaten verzenddocument en legitimatie het pakketje op het postkantoor tegen betaling afhalen. Kosten voor betalen onder rembours zijn €10,00 boven op de standaardverzendkosten. 

 
                

        

BETALEN BIJ AFHALEN

Betalen bij afhalen

 

Als u ervoor gekozen heeft uw bestelling bij ons in de winkel af te halen, kunt u uiteraard betalen bij het afhalen. Bij ons in de winkel kunt u eenvoudig betalen middels uw PIN. Makkelijk en veilig.
Uiteraard is contante betaling ook mogelijk. Probeert u zoveel mogelijk gepast te betalen. Uit veiligheidsoverwegingen houden wij de kasgelden zo beperkt mogelijk.

 

 

 

Betaalmethoden